Зошто HIVETEC ⁉️

 
Повеќе од деценија и пол искуство во изработка на персонални компјутери. Hivetec специјализира во изработување на најдобри компјутери за гејмери, професионалци и ентузијасти. Подигнете го вашето компјутерско искуство со нас.
Голем избор на електроника, компоненти и гејминг производи ✅
 

Што не прави уникатни?

Hivetec соработува со многу компании, тоа значи не сте обврзани да добиете еден бренд, да добиете custom build pc од одреден бренд, можете слободно да бирате или да добиете наше мислење за било каков бренд. Еден склопен компјутер може да биде од повеќе брендови. На секој склопен компјутер се добива посебна гаранција за секој продукт и подршка за било каков проблем. 

3DMark benchmark

3ДМарк е алатка за бенчмарк создадена и развиена од UL (поранешни Futuremark), за да се одреди перформанс на 3D графички рендер и обемот на работа на процесорот. Секој склопен компјутер се тестира и се испраќа тест од 3DMark.

Просек на тестирање на 3DMark - 29 106

Наш резултат по тестирање - 30 227 

Моментално сме над просек и нашата цел е да бидиме меѓу првите и меѓу најдобрите. 

Нашите идеи

Да се фокусираме на светски брендови како што се G.SKILL, LIAN LI, BE QUIET!

Голем број топ брендови не се користат во склопување на custom компјутери, тоа значи губење перформанс бидејќи на некористење на некој брендови.

Како PC ентузијасти секогаш гледаме да искористиме максимум во секое поле на работење со нашиот купувач.

Назив на фирма

Друштво за трговија и услуги ХИВЕТЕК ШОП ДОО увоз-извоз Охрид

Ул. Питу Гули бр.83 ОХРИД