ЧЕКОР 1

  1. Изберете кој производ сакате да го купите.
  2. Кликни “КУПИ СЕГА”

ЧЕКОР 2

  1. Кога ќе кликнете купи сега треба да пополнете “Детали За Наплата”
  2. Одберете како сакате да платите

Кога ќе ги направите сите чекори вашата нарачка е направена и можете да проверите ваш е-меил и порака на вашиот вибер за потврда на вашата нарачка.